Щиро запрошуємо до прочитання Бюлетеню УАТА.

Цей номер присвячений досягненням Української асоціації транзакційного аналізу в 2019 році. Одним із таких досягнень  є  проведення нашою асоціацією Європейської конференції ТА. До Вашої уваги  інтерв’ю з Ганною Яворською – однією з організаторів конференціїї в Україні про процес проведення події та про результати. 

Також до прочитання серія матеріалів у рубриці “Багатогранність УАТА” про розвиток транзакційного аналізу в осередках УАТА.

На сторінках бюлетеню Ви знайдете інтерв’ю з Президентом УАТА Сергієм Мордюшенком про здійснену роботу в 2019 році. 

Про досвід колег, які в 2019 році стали сертифікованими спеціалістами, читайте в рубриці “ТА опитування”

Висловлюємо подяку авторській групі за створення, наповнення та верстку бюлетеню членам УАТА:
Марії Баркар 
Ірині Тепаленко
Олені Балакіній

Дякуємо колегам, членам УАТА, які надавали фото та інформацію для публікацій: Олені Гамовій, Валентині Захарченко, Вікторії Старченко, Ганні Яворській, Сергію Мордюшенко, Заріні Севальневій, Марині Бігдан, Зінаїді Нагорній,  Тетяні Барабащук, Тетяні Колуновій, Вірі Сандуляк, Вікторії Сандуляк, Сергію Кухаруку, Ользі Демідовій, Олені Лисенко, Вікторії Ракітіній, Оксані Павенській, Анні Абаніній, Ярославу Іванчишину, Любові Луханіній, Володимиру Старченко. 

Цей номер бюлетеню прекраcно ілюструє силу нашої організації, її єдність, можливості та успіх. Щиро запрошуємо читати матеріали та ділитися з іншими. 

Гортайте донизу, щоб переглянути Бюлетень у форматі PDF або клікайте на символ у правому верхньому куті і переходьте до перегляду на Google-диску