🌿 Навчальні Семінари для Психологів та Психотерапевтів! 🌿
📢 ПРОЕКТ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ДЛЯ СПЕЦІАЛІСТІВ від “Доброго дня”: “Контракт на безпеку”
29 липня
У Транзакційному Аналізі основний акцент приділяється безпеці в терапевтичних відносинах. Для захисту клієнта використовується закриття люків уникнення.
Феномен аварійних люків пов’язаний із частиною трагічного сценарію особистості. У ранньому дитинстві, коли клієнт стикається з повторюваними травмуючими ситуаціями, ним може прийматися нездорове рішення (на противагу здоровому бажанню жити, не дивлячись ні на які обставини). Прояв трагічного сценарію веде до того, що якщо в ситуації безвиході все погіршується або йде вкрай погано, то відкривається опція «втекти» – вдатися до трьох способів піти з ситуації, що травмує: убити себе або нашкодити собі; вбити або нашкодити іншим або збожеволіти.
🔥На тренінгу буде проведено екскурс до історії цього питання, а також розглянуто алгоритм закриття аварійних люків. 💥Учасники зможуть визначити, яка заборона покладена в основу для формування люків уникнення, та встановити, які ознаки сигналізують про схильність вдаватися до нездорового рішення.🍀 Як альтернатива буде запропоновано чотири рішення для здорового способу життя.
🎗️Для кого буде корисним цей тренінг? Для фахівців, хто застосовує психологію у роботі з клієнтами з метою зупинити небезпечну поведінку людини.
🌱Тренінг супервізований Ганною Яворською (кандидат психологічних наук, ТСТА(п)).
🍀Тренер: Сергій Мордюшенко ( кандидат психологічних наук, ПТСТА-П, попередній тренер та супервізор).
20+ років досвіду роботи кризивим психологом
За підтримки психологічного центру Добрий День 💚💛
Час 9:00 до 16:00 за Києвом
Вартість: 1000 грн.
УВАГА! Кошти не повертаються.
За більш детальною інформацією звертайтесь
тел.+380978073760
💬 Зареєструйтеся сьогодні і отримайте нові знання та навички, щоб ефективно допомагати своїм клієнтам!