Запрошую вас на курс навчання в транзакційному аналізі ТА-202 в напрямку психотерапії.
ТРИВАЄ НАБІР В НОВУ ГРУПУ.
СТАРТ НАВЧАННЯ 23-24.10.2024
Навчання на курсі ТА-202 ТА орієнтоване як на професійне, так і на особистісне зростання.
Ви дізнаєтесь про концепції та методологію ТА, навчитесь застосовувати теорію для свого особистого розвитку та професійної практики. Навчання відбувається в атмосфері прийняття, взаєморозуміння і розвитку довіри, в якій ви зможете безпечно розвиватися як професійно, так і особисто.
Курс складається із 32 семінарів протягом 4-х років.
У практикуючих спеціалістів є можливість отримувати індивідуальні або групові супервізії вашої професійної практики.
Семінари включають теоретичну частину, дискусії, застосування теорії на практиці, практичне навчання побудови і розвитку терапевтичних стосунків та напрацювання власного досвіду в консультуванні та психотерапії.
1-й рік навчання: Базова теорія ТА. Студенти отримають знання основних теоретичних положень ТА та можливості застосування їх у професійній діяльності.
2-й рік навчання: ТА в практиці. Студенти отримають навички професійного застосування ТА.
3-й рік навчання: Розмаїття ТА. Студенти отримають знання про розмаїття терапевтичних шкіл та навички застосування методів різних шкіл ТА для створення персонального стилю роботи.
4-й рік навчання: Клінічна спеціалізація. Студенти отримають спеціалізовані знання з психотерапії різних діагностичних категорій клієнтів.
Після кожного семінару студенти отримують сертифікат про кількість отриманих годин, запис семінару і презентацію семінару.
На час воєнних дій в Україні, навчання проходить онлайн на платформі zoom.
Тренер курсу – Зорина Севальнева, сертифікований транзакційний аналітик європейського реєстру в напрямку психотерапії (СТА-П-ЄАТА), попередній тренер і супервізор в напрямку психотерапії (ПТСТА-П-ЄАТА), інструктор 101 курсу.
Після закінчення курсу учасники можуть заключати контракт на отримання кваліфікації сертифікованого транзакційного аналітика у сфері психотерапії в Європейській асоціації транзакційного аналізу.
Реєстрація на курс за телефоном +38093-064-34-56 (телеграм, вотсап) Олександр
Більше інформації http://centre-contact.com.ua