Запрошуємо Вас до участі у терапевтичній групі на тему:
«Як знайти своє щастя».
Ідея даної групи – робота з дефіцитами такими як біологічні, психологічні та соціальні голоди.
💖Проводить Валентина Захарченко, сертифікований психотерапевт, попередній тренер та супервізор у методі Транзакційного аналазу:
🍀Зазвичай ми не замислюємося над тим, що дає нам можливість відчувати радість та смак життя, що забарвлює наше життя різними кольорами та збагачує його, що дає впевненість, визначеність та відчуття безпеки.
🍀Трапляється так, що люди втрачають інтерес до справи чи навіть до життя, а робота, хобі, активності чи стосунки з іншими не приносять такої радості, як раніше. Люди також можуть не відчувати визначеності в житті, не знати, що очікує їх у майбутньому.
✅Такі симптоми можуть свідчить про наявність певних психологічних дефіцитів у людей, їхні незадоволені потреби. ✅Мовою Транзакційного аналізу такі дефіцити називаються біопсихологічними голодами.
Я пропоную охочим долучитися до даного проеку, що передбачає 3 роки терапевтичної роботи задля поповнення таких дефіцитів.
🍀Психотерапевтична робота в даній групі націлена на досягнення балансу в житті людини, на пошук способів для задоволення важливих біологічних, психологічних та соціальних потреб, що наповнюють наше життя особливим змістом».
 
 
💻Формат роботи – ОНЛАЙН
🤲🏻Формат групи – мала закрита група, кількість учасників – 8
⛳️Тривалість – 36 сесій по 6 годин кожна (3 роки)
🗓️Періодичність 1 раз на місяць
🤝Пропуски оплачуються
📞Менеджер Тетяна: +380503081689