Шановні члени УАТА, для нас важливо інформувати Вас про діяльність органів асоціації, а саме – про роботу Правління, Президента, Делегата та Ради.
Повідомляємо, що Правління, Президент і Делегат мають робочі зустрічі двічі на місяць. 23 вересня відбулося нове засідання виконавчих органів організації. Цього тижня члени Правління (Заріна Севальнева, Зінаїда Нагорна, Вікторія Ракітіна, Вікторія Старченко, Ганна Яворська, Оксана Павенська), Президент УАТА (Сергій Мордюшенко) та Делегат (Ірина Тепаленко) працювали над вирішенням актуальних питань, зокрема:
-стратегія та розвиток УАТА
-обговорення окремих пунктів нового статуту УАТА
-прийняття нових членів УАТА
Кожна така зустріч має протокол, який є доступний членам УАТА.
Окрім цієї зустрічі, 25 вересня відбулася зустріч Президента, Делегата, Правління та Голів регіональних осередків.
Така зустріч відбулася вперше онлайн і мала на меті обмін інформацією про здійснену роботу в регіонах і обговорення змін до нового статуту організації.
Участь взяли голови Черкаського (Ганна Яворська), Кременчуцького (Євгенія Старченко), Львівського (Ярослав Іванчишин), Харківського (Ірина Яготинець), Дніпровського (Марина Бігдан), Закарпатського осередку (Борис Гунда), Київського (Заріна Севальнева) та Кримського осередків (Олена Гамова).
Під час засідання були обговоренні важливі питання та окреслений вектор розвитку УАТА. Було прийнято рішення про повторну зустріч для подальшої роботи.
Нагадаємо, що виконання обов’язків на всіх згаданих посадах здійснюється суто на волонтерських засадах і не є оплачуваними.