“Сучасні методи і практичне застосування Транзакційного Аналізу”. Саме така назва конференції, що відбулася в Україні 4-6 липня 2019 року у місті Черкаси.

Українська Асоціація Транзакційного Аналізу (UATA) у співпраці з Європейською Асоціацією Транзакційного Аналізу (EATA) уперше організовувала такого рівня конференцію в Україні.

Дякуємо організаторам Ганні Яворській, Максиму Яворському, Оксані Павенській, Олександрі Гудковій, Оксані Ніжевській, Ганні Абаніній, Валентині Захарченко, Заріні Севальневій, Сергію Мордюшенко за Ваш вклад у розвиток ТА в Україні.

Дякуємо волонтерам. Ви дуже багато зробили, були завжди поруч і допомагали створити хорошу і надійну атмосферу під час Ради Делігатів, Європейських іспитів з Транзакційного аналізу та Конференції ЄАТА. Завдяки Вашій роботі, вийшло легко і злагоджено провести великий захід. Спасибі вам велике. Українська асоціація транзакційного аналізу дуже цінує Вашу допомогу. Дякуємо Ольга Краплина, Anna Dubova, Світлана Варивода, Оріхівська Марина, Ковтун Марина, Юлія Осадчук, Димон Тепаленко, Юра Лялька, Олена Чубова, Захарченко Євгенія, Тетяна Савенко, Ганичева Анна, Анастасія Просвірнова, ВікторіяНовіцкая-Катренко, Alesia Borusenko, Гурець Наталя, Антоніна Трифонова , Анжела Леміщук, Анна Цехмістер, Яненко Тетяна, ІрінаТепаленко, Абанина Анна, Демидова Ольга, Вікторія Старченко, Дмитро Петров, Бурсак Сергій, Турпітько Владислав, Олена Дмитренко.

Велике спасибі волонтерам, українським професійним дизайнерам за їхню оперативну, якісну і безкоштовну роботу в розробці логотипу, сувенірів Конференції ЄАТА, банеру, створення програми і сертифікатів заходу. Ви розробили дуже красиві символи для Європейських заходів в українській стилістиці. Олена Балакіна і Олена Бердник, Ваші роботи будуть завжди в пам’яті гостей і учасників заходів ЄАТА.

Ми висловлюємо подяку за виготовлення еко-сумок і підтримку Наталії Кузаковій. За оформлення Олені Бердник. Наталя, велике спасибі Вам і студії New_line. Наталія вибирала для заходу природний матеріал. Спочатку було вибрано декілька відтінків, фактури тканин. З цих матеріалів Наталя вибрала тканину, яку багато разів прала, прасувала, щоб запропонувати нам найкращу і міцну. Обрана тканина відмінно тримає форму і малюнок. Ми зробили два види сумочок чорного і червоного відтінку, в колір наших національних орнаментів. Задумка була в тому, що коли гості носять сумки чорного і червоного кольору, перебуваючи поруч,  їхні символи на еко-сумках створюють загальний чорно-червоний колор. 

Велике спасибі Роман Чуйко, і агентству “Креатив”. Ви допомогли нам видати якісну продукцію. Ви супроводжували нас під час всіх заходах від Європейської Асоціації Транзакційного аналізу. Учасникам Конференції сподобалася сувенірна продукція, програма, сертифікати, бейджи, банери. Вдячні Вам за співпрацю.

Дякуємо Олександру Костирко за фото міста Черкаси, які ми могли розмістити на сайті конференції ЄАТА, соціальних сторінках ЄАТА, УАТА. Завдяки Вам, гості познайомилися з нашим красивим містом.

Вдячні організації “Bronto”, в особі Ігоря Одокієнко, за прекрасні ручки для Конференції ЄАТА в Україні. Ця супутня продукція надовго нагадуватиме нам про чудовий захід з транзактного аналізу в нашій країні.

Під час Європейській конференції з Транзакційного аналізу та іспитів нас люб’язно зустрічали в ресторані “Сантімо”. Ми вдячні Вам за смачне меню і Вашу турботу. Завдяки Вам створювалася особлива атмосфера комфорту і турботи для наших українських та іноземних учасників.

Велике спасибі за співпрацю і прийом Черкаськії філармонії і безпосередньо заступнику директора Валентині Іванівні Яковлевій. Нам було дуже затишно у Вас. Спікери та слухачі з різних країн, виступаючи і беручи участь в Європейській конференції з Транзакційного аналізу, відзначали комфорт і професійний підхід нашої співпраці з Черкаською філармонією. Ми дуже вдячні вам.

Пишаємося нашою співпарцею. Разом ми створили значиму подію злагоджено та на високому рівні.