Запрошуємо на вебінар до Богдана Сербанеску (ПТСТА (п).

На перший погляд, тему Его-станів знають багато спеціалістів у Транзакційному аналізі, однак, на мою думку, кожний ТА-напрямок доповнює цю тему додатковими гранями.
Я ВПЕВНЕНА, ЩО СЕМІНАР БОГДАНА СЕРБАНЕСКУ надасть нам нову теоретичну та прикладну інформацію щодо ЕГО-СТАНІВ. Тому запрошую щиро Вас на нову зустріч з Богданом.
Чекаємо людей, які звязані з організаціями, або консультують клієнтів по питанням діяльності на семінар: “Теорія Его-станів в організації”

Богдан Сербанеску – це доктор філософських наук, сертифікований в Європі попередній тренер і супервізор в напрямку ТА-організації PTSTA (o), Румунія.

Богдан описав мені зміст семінару наступним чином:
Одним з елементів, який відрізняє Транзакційний Аналіз від інших підходів – це концепція станів Его (Я). Ерік Берн розробив Его-психологію Федерна, який описав Его як «тривалу або повторювану безперервність тіла і психічного життя в відношенні часу, простору і причинності і … як єдності».
Він також писав, що Его-стану – це системи мислення, почуттів і поведінки. Хоча ми часто говоримо так, як ніби є тільки 3 стану его – Батько, Дорослий і Дитина, але насправді Е. Берн вказав, що їх було багато. Він згрупував їх в три системи, які ми обговоримо.
Багато психологів дорікали Берна в тому, що він занадто сильно схильний до психоаналізу. І ми обговоримо це звинувачення і подивимося, чи правда це чи наскільки це правда.
Ерік Берн говорив про дві моделі станів Его: структурної і функціональної. Але модель з часом еволюціонувала, тому сьогодні у нас є кілька способів визначити і описати стану Его, ідентифікуючи принаймні три моделі (концептуальну, структурну і функціональну – останнім часом звані «поведінкової»).
В ході семінару ми обговоримо ще як мінімум дві моделі станів Его: Джулі Хей і Балінген, а також ми поговоримо про патологію Его-станів.

Семінар відбудеться в форматі он-лайн (ZOOM)
Вартість: при оплаті до 25.04.2002 становить 900 грн., Після і на семінарі – 1200 грн.
Увага, плата не повертається.
Оплатити можна на розрахунковий рахунок: UA 14 354347 00000 26009051548546.
Призначення платежу: за участь (Ваше прізвище, ім я) у семінарі Его-стани (14.05.2020)