Шановні члени УАТА.

На офіційній сторінці ЄАТА з‘явилася інформація стосовно Всесвітньої конференції ТА, яка мала відбутися в Бірмінгемі цього літа. На жаль, вірус COVID-19 вніс свої корективи – конференція не відбудеться як це було заплановано в Бірмінгемі. Таке рішення прийняли президенти 6 організаційних об‘єднань (EATA, ІТАА, UKATA, FTAA, IARTA, IDTА) скарбники EATA та ITAA та Джулія Хей під час зустрічі 10 квітня 2020 року. Пізніше президенти зустрінуться з організаційною групою, щоб обговорити чи можливі шляхи підтримки онлайн або гібридної конференції.

В офіційному листі EATA повідомляється, що президенти розрізняють: засідання Ради / BOT-засідань, іспити та TEW з одного боку та конференцію з іншого. Після тривалої дискусії були прийняті рішення:
•EATA та ITAA скасують засідання Ради та Опікунської ради на місці, і замість цього проведуть їх онлайн в заплановані терміни.
•EATA та ITAA скасують Генеральну Асамблею на місці і замість цього організують Генеральну Асамблею в Інтернеті одночасно, як було заплановано.
•Виконавчий комітет EATA рекомендує COC (сертифікаційна комісія) та PTSC (комітет професійної освіти та стандартів) відкласти іспити та TEW на більш пізній час.

Організатори рекомендують учасникам уточнити остаточні зобов’язання готелю «Hilton» стосовно відшкодування коштів.

У листі також ідеться мова:
«Ми дуже шкодуємо про цей результат, але діємо таким чином, щоб забезпечити ясність та захист своїх членів. Якщо у Вас є запитання чи коментарі щодо цієї заяви, зв’яжіться з вашою асоціацією, названою вище. Якщо у вас виникнуть запитання щодо повернення коштів, їх потрібно надіслати до організаційного комітету та Джулії Хей як голови.»