Всеукраїнська конференція Транзакційного аналізу вперше відбудеться онлайн.
УАТА щиро запрошує взяти участь. З дводенною програмою Ви можете ознайомитися в прикріплених фото.
Протягом жовтня ми будемо публікувати інформацію про кожен окремий семінар і його тренера. До Вашої уваги деталі про семінар Вікторії Старченко «Заздрість, як стримуючий фактор в діяльності людини».
1.

Вікторіє, розкажіть, будь ласка, про себе?
Я сертифікований Транзактний Аналітик за напрямком ” Психотерапія”. Крім психотерапевтичної практики, понад 10 років я досліджую пасивність у діяльності.
2. На яку тему буде Ваш воркшоп на Всеукраїнській конференції УАТА?
На конференції запропоную майстерню” Заздрість, як стримуючий фактор в діяльності людини” Заздрість описують різними прикметниками : біла, чорна, тиха, люта … Ці кольори описують рекетний стан. Він може утримувати багато енергії і часто не дає бути вільними в контакті, призводить до пасивної поведінки.
Щоб показати як влаштований механізм заздрості, як він виникає і що може бути замість нього, я спиратимусь на концепції ТА.
3. Для кого буде цікавий і корисний майстер-клас?
Запрошую бажаючих ознайомитися через цю тему з методом, а для колег будуть цікаві кейси і вибір концепцій через які можливо працювати з цією темою.
4. Чому вирішили обрати таку тему?
Я обрала цю тему, щоб поділитися, як люди можуть змінити заздрість на автономні почуття. Вдячна всім клієнтам, які виносили цю тему в роботу і дозволили показати це в кейсах.
Ми щиро запрошуємо взяти участь в конференції. Вартість для членів УАТА: 800 гривень.