Ми продовжуємо знайомити Вас із тренерами та воркшопами, які будуть представлені на Всеукраїнській конференції Транзакційного аналізу.
Ольга Демідова, сертифікований Транзакційний аналітик проведе майстерню «Цикли сили в розвитку особистості».
До Вашої уваги коментар спеціаліста:
«Я психолог, психотерапевт, сертифікований транзакційний аналітик в сфері «Психотерапія». Проводжу індивідуальні консультації, групову терапію «Цикли сили в розвитку особистості», психотерапевтичний тренінг з емоційної грамотності.
2. Я буду проводити майстерню: «Цикли сили в житті особистості», яка заснована на теоретичній концепції Памели Левін. Я розкажу про стадії розвитку особистості, зроблю акцент як люди проходять ці стадії в дорослому житті.
3. Ця майстерня для колег, учасників конференції які цікавляться як формується особистість людини. Я буду розповідати про можливості впливу на сформовану особистість, яка має дефіцити розвитку та прагне позитивно завершити невирішені питання дитинства.
4. Мені дуже цікава ця тема, тому що вона дуже ресурсна та надає надію, можливості для власних особистісних змін. Мене завжди цікавлять розробки в ТА про те як особистість може більше зрозуміти про свій ресурс, опиратися на нього. П. Левін стверджує, що ми маємо ресурс усвідомлювати власні невирішені проблеми дитинства, свої блоки, свій самосаботаж, що є перешкодами нормальному людському життю. Кожен з нас має право мати щасливе дитинство, незалежно від свого реального віку. При бажанні є можливість знайти в собі сили завершити питання, які не були вирішенні в дитинстві та знову знайти Силу, що належить нам по праву народження.»
На изображении может находиться: 1 человек, сидит, обувь и в помещении
 
 
 
963
Охват (люди)
163
Взаимодействия
Продвигать публикацию
 
Вы и ещё 30
 
Поделились: 5
Нравится

 
Комментировать
 
Поделиться