Ми продовжуємо знайомити Вас зі спікерами Всеукраїнської конференції Транзакційного аналізу, яка відбудеться 7-8 листопада в Zoom.
До Вашої уваги інформація про воркшоп Валентини Захарченко (сертифікованого Транзакційного аналітика у напрямі психотерапія) під назвою:
«Дігностика психобіологічних голодів: зі стимулів, з визнання та зі структури. Психотерапія голодів».
 
1.Валентино, розкажіть, будь ласка, про себе?
Мене звати Валентина Захарченко. Я є сертифікованим транзакційним аналітиком в області психотерапії (СТА-п), інструктором курсу «Транзакційний аналіз 101». Проводжу свою власну психотерапевтичну практику в методі Транзакційного аналізу. Я є активним членом нашої професійної організації – УАТА. Мрію про подальший розвиток ТА в Україні та українською мовою і сприяю цьому як транзакційний аналітик.
 
2. На яку тему буде Ваш воркшоп на Всеукраїнській конференції УАТА?
Тема мого майстер-класу: «Дігностика психобіологічних голодів: зі стимулів, з визнання та зі структури. Психотерапія голодів».
 
3. Для кого буде цікавий і корисний майстер-клас?
На майстер-класі я поділюся своєю власною методикою діагностики голодів, результатами застосування даної методики та можливості щодо психотерапії голодів. Майстер-клас може бути цікавий колегам-психологам та психотерапевтам.
 
4. Чому вирішили обрати таку тему?
Давно цікавлюся концепцією голодів і маю наміри продовжувати розвиватися в цьому напрямку. Вважаю дану тему однією з базових у Транзакційному аналізі. Надихаюся розробками Еріка Берна та Джин Іслі Кларк.