«Як знайти внутрішній ресурс у період стресу?»
Саме таку тему розкриє Галина Миронова, кандидат на сертифікованого Транзакційного аналітика в напрямі психотерапія. Воркшоп відбудеться на Всеукраїнській конференції Транзакційного аналізу.
Пропонуємо ознайомитися з подробицями воркшопу.
 
1.Halyna Myronova, розкажіть, будь ласка, про себе?
Я, Галина Миронова, практик та консультант в методі транзакційного аналізу. Веду приватну практику та співпрацюю з організаціями, як коуч-консультант. Проводжу індивідуальні консультації з керівниками, та веду групові сесії з командами. Моїми клієнтами зазвичай є люди, які мають відношення до управління людьми, командами та організаціями. Що потребує не аби якої стійкості в емоційному стані самих управлінців.
 
2. На яку тему буде Ваш воркшоп на Всеукраїнській конференції УАТА?
Моя тема це “Як знайти внутрішній ресурс в період стресу”? Ця тема про роботу із власним ресурсом людини. Ми поговоримо про те, як ми втрачаємо внутрішній ресурс. Від чого це залежить. На що треба звертати увагу. Як із цим працювати, щоб залишатися з власним ресурсом. Що означає бути в контакті з собою, і як внутрішній контакт впливає на побудову стосунків з іншими.
 
3. Для кого буде цікавий і корисний майстер-клас?
Майстер-клас буде цікавим та корисним для всіх, хто цікавиться питаннями підтримки власного психічного здоров’я, оскільки ми всі є учасниками взаємодії як з собою так і іншими.
 
4. Чому вирішили обрати таку тему?
Це мій власний досвід, відгук на те, щоб бути в контакті із собою. Коли доводиться стикатися з емоціями не тільки інших, а й з особистими переживаннями щодо стресових ситуацій. Зараз, я чітко розумію, що робота над собою це невід’ємна частина життя кожної людини, яка прагне до здоров’я та здорового вирішення різноманітних неприємних питань, які виникають у повсякденному житті. І це не тільки робота з людьми для керівників, це про нас всіх. Саме тому, хочу говорити про важливість роботи над собою та дослідження того, де ми втрачаємо цей контакт із самими собою і як з цим бути далі.