Всеукраїнська конференція Транзакційного аналізу цьогоріч відбудеться онлайн, що дає можливість відвідати воркшопи людям із різних міст і країн. Програма конференції різностороння і цікава. А ще на всіх учасників чекають подарунки.
Щиро запрошуємо Вас, якщо цікавитеся психологією професійно чи особистісно.
Один із воркшопів, які Ви зможете відвідати на #конференціяуата2020 це:
«Творче самовираження особистості як можливість доступу до енергії її Его- стану Вільної Дитини»
Наталії Гурець, практичного психолога, кандидата на СТА у психотерапії, члена УСП, авторки проективної методики “Акварелі моєї душі” та різних настільних ігор для дорослих і дітей.
Наталія Гурець розповіла про воркшоп та поділилася, для кого буде цікавим цей захід.
 
«Мені, як творчій особистості, цікаво розібратися як “воно” працює (натхнення, творчій процес, і взагалі мистецтво створення будь-чого нового). Маю гарну терапевтичну практику взаємодії з клієнтами у індивідуальній та груповій роботі. Є напрацювання, думки, ідеї, саме тому я хочу ділитися з вами своїм досвідом.
Майстер клас буде цікавий людям, які знаходяться у пошуках нових креативних рішень, ідей або тим, хто на шляху реалізації будь-якого творчого проекту стикається з внутрішнім супротивом і звісно їх психологам та психотерапевтам. Ми розберемо складові творчого процесу і подивимося на можливі перешкоди у ньому з концепцій ТА (заборон, драйверів, пасивності). Розглянемо як експресивна арттерапія сприяє контакту з Его-станом Дитина, і на чому грунтується терапевтичний процес. Запрошую)»