“Як відчути смак життя. Психотерапія біологічних, психологічних та соціальних голодів”.
м. Черкаси – Початок роботи групи в травні, 2021 року
м. Київ – Початок роботи групи в жовтні, 2021 року
Терапевт – Валентина Захарченко, ПТСТА-п
 
Валентина Захарченко:
Запрошую Вас долучитится до терапевтичної групи на тему:
“Як відчути смак життя. Психотерапія біологічних, психологічних та соціальних голодів”.
м. Черкаси
Початок роботи групи в травні, 2021 року
м. Київ
Початок роботи групи в жовтні, 2021 року
Зазвичай ми не замислюємося над тим, що дає нам можливість відчувати смак життя, що саме наповнює його та збагачує, що дає визначеність в житті та відчуття безпеки.
Трапляється так, що люди втрачають інтерес до життя, а робота, хобі, різні активності чи стосунки не приносять такої радості, як раніше. Люди також можуть не відчувати визначеності у житті, не знати, що очікує їх у майбутньому.
Такі симптоми можуть свідчить про наявність певних психологічних дефіцитів у людей. Мовою Транзакційного аналізу такі дефіцити називаються біопсихологічними голодами.
Я запрошую охочих долучитися до даного проекту, що передбачає рік терапевтичної роботи задля поповнення таких дефіцитів.
Моя психотерапевтична робота націлена на досягнення балансу в житті людини, на пошук способів для задоволення важливих біологічних, психологічних та соціальних потреб, що наповнюють наше життя особливим змістом.
Запис за номером: +380679652110 (Telegram, WhatsApp, Viber),
Валентина Захарченко, сертифікрований транзакційний аналітик в психотерапії, попередній тренер та супевізор Європейської асоціації з Транзакційного аналізу.
Клінічний психолог
Більш детальна інформація про мене як спеціаліста міститься на сайті Української асоціації з Транзакційного аналізу за посиланням
(Можлива робота групи очно або он-лайн залежно від ситуації з пандемією).
Фото Pinterest