Хочемо привітати Ганну Яворську з важливою датою – саме 10 років тому, в Німеччині, вона захистила свій перший статус в Транзакційному Аналізі – сертифікований Транзакційний аналітик в напрямі психотерапії (СТА-п)!
Це велике досягнення не лише для самої Ганни, але і для всієї Української Асоціації Транзакційного Аналізу та клієнтів, які хочуть отримати професійну психотерапевтичну допомогу з серцем. Приклад Ганни надихнув багатьох людей також розпочати свій шлях у здобутті європейської освіти, яка розширює горизонти.
Віра, щедрість і сердечність європейських колег, інтерес до психотерапії, безпечна та підтримуюча атмосфера під час підготовки та протягом здачі екзамену, розділення близькості в нашій асоціації, сприяли тому, що Ганна забажала повернути отримане тепло, здійснивши свій вклад у розвиток ТА в Україні, і, вже за ці 10 років, здобути всі можливі європейські статуси в ТА у напрямку психотерапії. На сьогоднішньому етапі, завдяки їй, багато українських спеціалістів можуть працювати по всьому світу, навчатися та здавати екзамени з ТА в світі та безпосередньо в Україні.
«Я вірю, що вже в наступні 10 років реалізується ще одна моя ціль: у нас, так само як і в Європі, кожен рік будуть здавати екзамен мінімум до 60 людей».
Ганна, підтримуємо Ваш невичерпний ентузіазм та пишаємося Вами. Дякуємо, що Ви є ❤.
Пропонуємо переглянути інтерв’ю з Ганною, щоб ще ближче познайомитися з цією чудовою спеціалісткою та надзвичайною людиною.