Українська Асоціація Транзакційного Аналізу висловлює вдячність всім колегам та спільнотам, які прийшли на допомогу в період російської війни проти українців. Ми дякуємо Європейській Асоціації Транзакційного Аналізу (EATA), Міжнародній Асоціації Транзакційного Аналізу (ITAA), зарубіжним колегам, які демонструють підтримку та надають допомогу УАТА та її членам у надскладний час, який переживає Україна у зв’язку з російською окупацією. Ми отримали значну підтримку на рівні офіційних та особистісних контактів, і це дієва реальна допомога. Теплі слова, турбота і такі важливі в наш час пропозиції допомоги, які ми отримали від Вас усіх надають нам сил та відчуття, що ми не одні. Ми це відчуваємо і вдячні кожній організації та кожному з Вас за Вашу підтримку та допомогу!
Ми отримали лист від Європейської Асоціації Транзакційного Аналізу, зокрема від її Президента Пітера Рудольфа, Сильвії Шахнер та Маріанни Раутер, в якому була висловлена підтримка та готовність допомагати нашій організації. Зі зверненням про готовність надавати підтримку виступила також Міжнародна Асоціація Транзакційного (ITAA) Аналізу від імені її Президента Чітра Раві, а також представників цієї організації: Сільвії Монін, Мішель Том та Алессандри Перріні.
Велику підтримку ми отримуємо від Польської Асоціації Транзакційного Аналізу (PTAT), представники якої демонстрували свою підтримку з самого початку війни. Постійну підтримку отримуємо від Адама Беркера, Касії Балцеркієвич, Анни Брюханової, Магдалени Вишневської. Шведська організації транзакційного аналізу (STAF) в особі її Президента Беріта Фалена надіслала лист підтримки.
Ванда Кос, яка представляє Хорватську Fсоціацію Tранзакційного Aналізу (UTA) висловила бажання підтримувати нас зараз і в майбутньому, а також відмітила спільність в історії наших країн.
Висловлюємо подяку Алесандру Буберу, президенту Сербської Асоціації NATAS за запрошення на семінар Р.Ерскіна всіх членів УАТА.
Важливим для нас є послання Холени Маунтін, яка представляє британську ТА-спільноту, про те, що вона хоче бути в контакті з нами та її твердження про те, що Україна є дуже важливою частиною світової спільноти. Надихаючими для нас є слова Мартіна Боллігера про те, що українці є надзвичайно сильними людьми, які чинять відчайдушний супротив.
Цінно для нас отримувати індивідуальну підтримку та турботу членам УАТА, яку висловлює Алес Зівкович. Цінною є дієва участь та відданість Раві Вельча, який зробив дуже багато для членів УАТА, які були вимушені виїхати до Німеччини. Велика вдячність колегам з ЄАТА, які роблять так багато для наших колег з УАТА, які зараз вимушено перебувають в різних країнах Європи. Цінуємо постійну підтримку та допомогу Ути Хол членам УАТА. Ми вдячні всім німецьким колегам, які надали своє житло нашим ТА-колегам за кордоном.
Супервізійна підтримка, надана Богданом Сербанеску, Анне та Ріхардом Кольхаас-Райт є дуже важливою для нас. Професійними і надихаючими для нас є інтервю, які надали Алессандра Перріні та Раві Вельч стосовно роботи з кризовими станами клієнта під час війни.
Важливим є сприяння професійному росту членів УАТА у часи війни. Дякуємо Терезі Тосі за підтримку членів УАТА у складанні іспитів СТА та TEW.
Ми переживаємо, що могли не зазначити тут про підтримку когось із Вас. Проте хочемо, щоб Ви знали, що кожний лист чи повідомлення важливі для нас і були прочитані нами з теплом.
У цей час важких випробувань ми цінуємо те, що Ви залишаєтесь в тісному контакті з нами і надаєте так багато підтримки! Велике дякуємо Вам за це!