Запрошуємо на навчання Транзакційному аналізу в напрямку психотерапії – 202 курс ТА у Житомирі! ОНЛАЙН
Транзакційний аналіз – один із передових сучасних методів психології, фундаментальні теорії якого стосуються важливих аспектів розвитку, формування та діяльності особистості.
Для кого даний курс❓
⌛Для практикуючих психологів (початківців або досвідчених)
☑️оволодіти теорією Транзакційного аналізу;
☑️ознайомитесь з основними концепціями та стратегіями роботи в ТА;
☑️поповните професійний арсенал ефективними методами та практичними інструментами, що дозволяють вирішувати внутрішні та зовнішні конфлікти особистості;
☑️розширите власні знання та практику для ефективнішої допомоги клієнтам;
☑️здобудете навички проведення якісної терапевтичної роботи з клієнтами для зміни їхнього життя.
⌛Для студентів психологічних факультетів або тих, хто тільки закінчив навчання, адже ви знаходитесь у пошуку ресурсу та прагнете отримати навички для того, щоб розпочати практику.
✔️202 курс має чітку структуру, розмаїття концепцій, розгорнуту теоретичну та практичну базу. А це допоможе вам отримати ґрунтовні знання та навички у напрямку ТА для професійного застосування його у власній практиці з клієнтами.
⌛Для тих:
✔️хто замислюєтеся над зміною професійної діяльності;
✔️кого цікавлять психологічні знання;
✔️хто зайнятий в медичній, соціальній та педагогічній сфері.
👉Ви зможете отримати структуровану інформацію в логічній послідовності, а не вишукувати та збирати психологічні знання з розрізнених джерел.
ТА допомагає кожному учаснику навчитися краще розуміти себе, своє життя, стосунки, своє оточення.
👨‍🏫Під час поглибленого (202) курсу з ТА на вас чекає:
➡️1 рік – знайомство з основними концепціями ТА, які ви можете застосовувати на практиці: теорії Его-станів, розвитку, комунікації, життєвого сценарію, психологічних ігор та інше.
➡️2 рік – розуміння організації терапевтичної практики в методі ТА: ви дізнаєтесь про особливості взаємодії терапевта з клієнтами на стадії встановлення контакту.
➡️3 рік – відкриєте для себе терапевтичне різноманіття в ТА: отримаєте основні знання про головні школи ТА, особливості роботи в них, про можливості планування терапії і особистісні зміни клієнта за допомогою ТА.
➡️4 рік – дізнаєтесь про клінічне застосування ТА: отримаєте основні знання про особливості терапії з клієнтами, які мають психологічні розлади особистості та різного роду специфічні проблеми.
Після завершення 4-х річного навчання на 202 курсі ТА, кожен учасник матиме можливість, за бажанням, пройти сертифікацію та отримати статус сертифікованого Транзакційного аналітика Європейського реєстру в області психотерапії (СТА-п).
⏰Тривалість одного семінару: 12 год. – 2 дні по 6 год.
Вартість дводенного навчання: 45 євро (для членів УАТА – 40 євро).
Місце проведення онлайн: платформа Zoom.
Тренер: СЕРГІЙ МОРДЮШЕНКО (Serhii Mordiushenko ) – сертифікований Транзакційний аналітик Європейського реєстру в області психотерапії (СТА-п), попередній тренер і супервізор в області психотерапії (ПТСТА-п). Інструктор 101 курсу, член УАТА, ЄАТА. Кандидат психологічних наук.
Додаткова інформація та реєстрація за тел.:
096-1497640 (Олена Фесюк).