22-23 жовтня 2022 року, старт!
Після проходження 101-го курсу учасники матимуть змогу продовжити навчання транзактного аналізу на поглибленому курсі ТА-202.
Програма навчання транзактного аналізу є додатковою до основної професії з метою подальшого професійного зростання. Програма побудована у стилі навчальних тренінгів ТА. Ці тренінги сфокусовані на навчанні та розвитку особистості у напрямку ТА.
Перші два роки навчання ТА дають потенціал для професійного та особистісного розвитку фахівців широкого кола професій та розвитку навичок у професіях, пов’язаних з інтенсивною міжособистісною взаємодією, особливо у “допомагаючих” професіях, таких як психологи, психотерапевти, медичні працівники, соціальні працівники, вчителі та вихователі, консультанти, менеджери та ін.
Друга частина програми розрахована на підготовку та спеціалізацію психотерапевтів.
Щороку навчання складається з 8-ми навчальних семінарів тривалістю 2 повні дні по 6 годин навчання на день з 2-ма кава-брейками по 15 хв. та перервою на обід тривалістю 1 год.
Крім навчальних семінарів до програми навчання входять групові та індивідуальні супервізії професійної діяльності учнів із застосуванням ТА.
Наприкінці курсу у учнів є можливість укладання контракту на європейську сертифікацію у транзактному аналізі у Європейській асоціації транзактного аналізу (ЄАТА).
Програма курсу включає:
1 РІК НАВЧАННЯ: Базова теорія ТА.
Учні отримують докладні знання основних теоретичних положень ТА та з’ясовують можливість їх застосування у своїй професійній діяльності.
2 РІК НАВЧАННЯ: ТА у практиці.
Учні набувають навички професійного застосування ТА.
3 РІК НАВЧАННЯ: Розмаїття ТА.
Навчальні отримують різнобічні знання та навички застосування методів різних шкіл ТА, а також суміжних психологічних напрямів для вироблення персонального стилю роботи.
4 РІК НАВЧАННЯ: Клінічна спеціалізація.
Учні отримують спеціалізовані знання з психотерапії різних діагностичних категорій клієнтів.
Щороку навчання складається з 8 модулів!
Веде: Заріна Севальньова – практикуючий психолог-психотерапевт. Сертифікований транзактний аналітик у галузі психотерапії (CTA-P-EATA); попередній тренер-супервізор у психотерапії (PTSTA-P-EATA)
Час: 10.00-17.30 перерва на обід 13.15-14.15, 2 кофе брейкі по 15 хвилин.
Контакти : Марія +380931234090