Дякуємо Павенській Оксані, сертифікованому Транзакційному аналітику у напрямі психотерапія за професійний підхід у розкритті теми.

 

Ірина Тепаленко, кандидат у СТА у напрямі психотерапія представила воркшоп на тему первинного контракту і контакту. Дякуємо за теплу атмосферу та систематизовану подачу інформації.

Вдячні Ірині Неході, сертифікованому транзакційному аналітику у напрямі психотерапія за вибір та розкриття теми. Цінуємо Ваш підхід та стиль в терапії.

 

Дякуємо Ірині Тихомировій, Кандидатові у Сертифіковані транзакційні аналітики в психотерапії за легкий та зрозумілий виклад комплексної теми.

 

Вдячні Галі Качур, сертифікованому Транзакційному аналітику у напрямі психотерапії, за виклад актуальної теми щодо чіткого розмежування втоми від співчуття, вигорання і вторинної травматизації та надання практичних рекомендацій щодо її запобігання.

 

Дякуємо Зінаїді Нагорній, Кандидатові в Сертиковані транзакційні аналітики в психотерапії за вибір та розкриття теми щодо психотерапевтичної роботи з клієнтами, що мають асоціальний розлад особистості. Дякуємо, що щедро ділитеся досвідом.

 

Дякуємо Оксані Сенченко за всебічне, екологічне висвітлення теми та надання практичних рекомендацій для роботи зі страхом смерті. Цінуємо Вашу щедрість і активність.

Вдячні Валентині Захарченко, попередньому тренерові та супервізорові в психотерапії, за розкриття особливостей робити в методі самореперентингу та представлення фрагменту психотерапевтичного процесу. Цінуємо Ваш вклад та досвід.

Вікторія Старченко – СТА-п, ПТСТА-п, президент УАТА, провела майстер-клас на тему тривожності та її психотерапію в методі ТА. Щиро вдячні Вікторії за професіоналізм та структурований виклад теми.

 

Надія Мельник, кандидат у СТА-п , структуровано поділилася теоретичним матеріали та власними практичними надбаннями у темі терапії пар. Дякуємо за Ваш вклад у популяризацію ТА.

 

Дякуємо Олені Лутковій за чудову арт-терапевтичну техніку у поєднанні із медитацією. Учасники пішли з відчуттям наповненості і розслабленості.
Дякуємо представникам Етичної комісії УАТА Олені Чубовій та Ірині Тихомировій за розкриття теми Професійної етики в роботі членів нашої організації.
 

Вдячні Олені Дмитренко, сертифікованому Транзакційному аналітику, за вибір та розкриття важливої практичної теми – застосування транзакції “В яблучко” в психотерапевтичному процесі. Ваш досвід дуже цінний для розвитку нашої організації.

 

Дякуємо Сергію Мордюшенку, ПТСТА-п, за теплу та надійну силу про можливість змін у сценарії. Тема та вправа викликала інтерес у групі та надала енергію.

 

Дякуємо Ганні Яворській, ТСТА-п за глибину в розкритті теми, стійкість, тепло та ту енергію, яку Ви вкладаєте для розвитку Транзакційного аналізу в Україні та світі.

 

Анна Андрєєва провела майстер-клас про стрес та його вплив на Его-стан Малюка. Вдячні Анні за науковість, естетичність подачі та інформативність.

 

Дякуємо Зорині Севальневій – СТА-п, ПТСТА-п за вичерпну теоретичну і практичну інформацію щодо роботи з пасивно-агресивними клієнтами.
Цінуємо Ваш професійний вклад в УАТА.

Дякуємо Ользі Демидовій, ПТСТА-п за створення ресурного простору під час воркшопу та глибоке розкриття теми.

Завершення конференції відбулося в затишному колі обміну теплом та силою, що, власне, добре характеризує атмосферу всієї конфереції.  Дякуємо організаторам, спікерам, учасникам за професійний та гуманний внесок кожного та кожної.

До зустрічі 4-5 листопада 2023 року.