Дорогі колеги, ми презентуємо сьогодні для Вас Бюлетень УАТА, який описує 2022 рік нашої організації. Не все з того, що ми з Вами пройшли можливо описати словами. Часом дуже нелегко було викладати події з життя УАТА на сторінках Бюлетеню, часом з гіркотою та сльозами на очах… Колеги з PR-відділу УАТА зробили цінну роботу для нас усіх – закарбували на сторінках цього видання трагічний, важливий і такий контрастний 2022 рік нашої з Вами спільної діяльності.
Головним здобутком минулого року є те, що вбивча агресія сусідньої країни не збила нас із обраного курсу – курсу розвитку, процвітання, єдності, посилення нашої професійної організації УАТА та її членів.
Жорстока та нещадна війна мала на меті зруйнувати наші плани і майбутнє, зробити наше життя нестерпним. Проте ми
продовжуємо йти своєю дорогою, впевнено та з вірою в серці
дивитися в майбутнє. Наскільки б складно нам не було на початку війни, вчора чи сьогодні, ми продовжуємо нести філософію рівності, любові та тепла, бо знаємо, що в ній багато сили і за нею Перемога.
Ми пишаємося Вами, наші шановні колеги, тому що Ви є, тому що Ви такі, які Ви є, і тому що Ви так багато робите для себе, для інших, для нашої Перемоги.

Давайте разом прочитаємо Бюлетень та згадаємо, яким був 2022 рік.

Слава Україні!

Бюлетень 2023