Запрошуємо на курс ТА-101 з Сергієм Мордюшенко
Курс з Транзакційного Аналізу ТА-101 є базовим вступним курсом до вивчення Транзакційного аналізу. Стандарти даного курсу визначені Міжнародною Асоціацією Транзакційного Аналізу та Європейською Асоціацією Транзакційного Аналізу. Семінар дає знання про основні та найбільш актуальні поняття та концепції ТА. По проходженню семінару учасники отримують офіційний сертифікат від Європейської Асоціації Транзакційного Аналізу.
Семінар відбудеться 9 та 10 березня 2023 року. Розклад семінару: з 09.00 до 16.00.
Семінар буде корисним засобом кращого розуміння та пізнання себе та інших людей, емоцій, поведінки та комунікації, стосунків завдяки поєднанню теорії та цікавих і змістовних технік і методик Транзакційного Аналізу. Курс ТА-101 є певною базою основних понять та концепцій ТА для більш глибокого вивчення ТА для професійного використання.
Вивчення та застосування Транзакційного аналізу дозволить
– Зрозуміти сценарій свого життя та внести зміни в його деструктивні чи обмежуючі елементи;
– Краще розуміти власні почуття та почуття інших людей;
– Аналізувати мотиви своєї поведінки та обирати найкращі стратегії поведінки для задоволення власних цілей та потреб;
– Гармонізувати стосунки зі значимими людьми та навчитися отримувати радість у спілкуванні і бути у близькості;
– Відновлювати баланс та спокій у житті, ставити та досягати важливих цілей;
– Розподіляти власні життєві ресурси часу, енергії;
– Формувати дружнє позитивне ставлення до себе та близьких людей;
– Застосовувати основні концепції транзакційного аналізу для вирішення проблем;
– Аналізувати різні типи міжособистісної взаємодії і різні види внутрішніх процесів, використовуючи основні концепції ТА.
На курсі будуть розглянуті основні концепції ТА, серед яких: концепція его станів особистості, транзакції та їх види, теорія голодів (голод по структурі, визнанню та погладжуванням); психологічні ігри, причини ігор, вигоди та способи виходу з ігор; сценарій життя, процес формування сценарію, зміна сценарію, життєві позиції, аутентичні та вимагацькі почуття та інші концепції.
Тренер курсу – Сергій Мордюшенко, психолог, психотерапевт, (ПТСТА-П-ЄАТА) попередній тренер та супервізор, інструктор курсу ТА-101, кандидат психологічних наук, член Української Асоціації Транзакційного Аналізу (УАТА) https://uata.org.ua/ та Європейської асоціації Транзакційного Аналізу
Менеджер проекту
Юлія Клименко, психолог, психотерапевт
klymenkoudpu@gmail.com
Запис на курс за телефоном +380675000683
Або через реєстрацію в анкеті