Запрошуємо долучитися до 202 курсу транзакційного аналізу в психотерапії.
202 Курс Транзакційного аналізу є офіційною навчальною програмою, затвердженою Українською Асоціацією Транзакційного Аналізу та Європейською Асоціацією Транзакційного Аналізу.
Метою програми є підготовка спеціалістів для роботи в напрямку ТА, для сертифікації на Транзакційного Аналітика, а, також, для особистого розвитку і самовдосконалення. Після закінчення 202 Курсу ТА, учасники мають можливість заключати контракт на сертифікацію в Транзакційному Аналізі.
Повний курс складається з 34 модулів умовно розділений на чотири роки навчання, по 8 навчальних модулів в рік. Кожен модуль являє собою дводенний тренінг. Частота проведення модулів – один раз в місяць або раз в півтора.
Семінари перших двох років навчання є базовими і включають в себе знайомство з основними концепціями транзактного аналізу, а також можливість їх застосування на рівні консультування.
Семінари можуть відвідувати всі, хто цікавиться психологічними процесами для професійної діяльності та особистого розвитку.
Учасники курсу отримають сертифікати.
Тренер курсу – Ольга Демидова психолог, психотерапевт, сертифікований транзакційний аналітик в області психотерапії європейського реєстру (СТА-Р-ЕАТА), інструктор курсу ТА-101,
член Української Асоціації Транзакційного Аналізу (УАТА),
Європейської Асоціації Транзакційного Аналізу (ЄАТА).
Дводенний семінар: 10-11 лютого 2023 року
Час проведення: 10:00-17:00
Важливо: кількість учасників обмежена.
Менеджер проекту:
Любов Баркоци
Контакти:
тел. +380501072021
ariadnapsy3@gmail.com
Скайп:lariadn