Колеги, Вікторія Старченко, попередній тренер та супервізор в психотерапії від Європейської та Української асоціацій з Транзакційного аналізу, запрошує Вас на безоплатний семінар 29 березня о 19:00 за Київським часом. Тема семінару: “Складнощі, викликані посланнями заборони в категорії “Безпека” та шлях до їх вирішення, Джон Р. Макніл”.
Вікторія Старченко: “Позитивні дозволи є джерелом сили і впевненості. На жаль, негативні рішення підтримують ранні заборони і є перешкодою до проживання життя щасливо і повноцінно. За теорією Макніла, клієнти мають 2 рішення: “Рішення Відчаю” та “Рішення Непокори”. Такі негативні рішення стали варіантом розуміння і стратегії дитини, як адаптуватися до складної ситуації та не втратити себе. В дорослому віці ця модель працює проти потреб людини. Зокрема, це стосується вибору певної поведінки, яка обмежує в певних категоріях життя. Ми поговоримо про категорію заборон ” Безпеки”. Розглянемо всі наявні заборони і визначимо шлях до позитивних змін. Чекаю на зустріч з Вами”.
Вам не потрібно реєструватися на даний вебінар. Посилання для доєднання в ZOOM Ви отримаєте на свої електронні скриньки.
СЛАВА УКРАЇНІ!