26-28 травня, уже в ці вихідні, відбудеться новий модуль в методі Транзактний аналіз! Запрошуємо Вас долучитися до навчання на 202 курс Транзакційного аналізу з Вікторією Старченко (ПТСТА-п).
Транзактний аналіз – один із передових сучасних методів психології, який зараз знається і цінується у всьому світі. Він відомий основоположними та фундаментальними теоріями, що стосуються важливих аспектів розвитку, формування та діяльності особистості.
Цей метод буде корисним колегам-психологам, адже він надає ефективні концепції та стратегії до змін, робочі методи та практичні інструменти, що дозволяють вирішувати внутрішні та зовнішні конфлікти особистості, провидити якісну терапевтичну роботу та працювати на покращення життя клієнтів, які цього потребують.
Також Транзакційний аналіз буде чудовим початком для психологів, що знаходяться в пошуці ресурсу та прагнуть отримати практичні навички для того, щоб розпочати практику – чітка структура, розмаїття концепцій, що будуть корисними для використання на практиці та сильна асоціація психологів в методі Транзакційного аналізу дозволять отримати кваліфіковані знання та використовувати їх у власній практиці з клієнтами.
А ще метод Транзактного аналізу ефективно застосовують і соціальні працівники, і педагоги, і інші професії які мають контакти з великою кількістю клієнтів . Адже це метод про людські стосунки , модель для аналізу поведінки та взаємодій між людьми.
Мета курсу:
1. Ознайомлення з філософією та історією методу.
2.вивчення концепцій методу для їх подальшого використання у практиці з клієнтами.
2. Упорядковування та структурування знаннь з психології в методі Транзакційного аналізу.
3. Отримання практичних навичок в роботі з клієнтами, завдяки прикладам та професійному викладанню тренера.
Проводить навчання Старченко Вікторія, психолог, психотерапевт, Сертифікований транзакційний аналітик в області психотерапії (СТА-p-EАТА), попередній тренер і супервізор в області психотерапії (PTSTA-P-EATA). Інструктор 101 курсу, член УАТА, ЄАТА
Платформа для проведення онлайн: Skype.
Після завершення 202 курсу Транзакційного аналізу, кожен учасник матиме можливість, за бажанням, пройти сертифікацію в Європі та отримати статус сертифікованого Транзакційного аналітика у галузі психотерапії Європейського регістру (СТА-п).
За додатковими питаннями прошу звертатися за ном. тел.: 0503081689 Тетяна