У Транзакційному Аналізі основний акцент приділяється безпеці в терапевтичних відносинах. Для захисту клієнта використовується закриття люків уникнення. Феномен аварійних люків пов’язаний із частиною трагічного сценарію особистості. У ранньому дитинстві, коли клієнт стикається з повторюваними травмуючими ситуаціями, ним може прийматися нездорове рішення (на противагу здоровому бажанню жити, не дивлячись ні на які обставини). Прояв трагічного сценарію веде до того, що якщо в ситуації безвиході все погіршується або йде вкрай погано, то відкривається опція «втекти» – вдатися до трьох способів піти з ситуації, що травмує: убити себе або нашкодити собі; вбити або нашкодити іншим або збожеволіти.
На тренінгу буде проведено екскурс до історії цього питання, а також розглянуто алгоритм закриття аварійних люків. Учасники зможуть визначити, яка заборона покладена в основу для формування люків уникнення, та встановити, які ознаки сигналізують про схильність вдаватися до нездорового рішення. Як альтернатива буде запропоновано чотири рішення для здорового способу життя.
Для кого буде корисним цей тренінг? Для фахівців, хто застосовує психологію у роботі з клієнтами з метою зупинити небезпечну поведінку людини.
Тренінг супервізований Ганною Яворською (кандидат психологічних наук, ТСТА(п)).
Тренер: Сергій Мордюшенко ( кандидат психологічних наук, ПТСТА-П, попередній тренер та супервізор).
За підтримки психологічного центру Добрий День 💚💛
Час 18:00 до 21:00 за Києвом
Вартість: 800 грн.
УВАГА! Кошти не повертаються.
За більш детальною інформацією звертайтесь
тел.+38 0978973760 Нагорна Зінаїда ( менеджер групи)