Репортаж
🌿10 Всеукраїнський сімейний літній табір ТА розпочав свою роботу.

Вітаємо учасників зі створенням теплого кола для обміну інформацією.
Дякую організаторам Ганні Яворській, Сергію Мордюшенко, Оксані Павенській за організацію табору, яка вже стала традицією УАТА.

💚Цінуємо та пишаємося

🌼Перша лінійка першого дня 10 Літнього сімейного табору з Транзакційного аналізу. Дякуємо ведучим майстерень – Олені Дмитренко, Марії Баркар, Валентині Захарченко за підтоготовку глибоких актуальних тем. Дякуємо всім учасникам за час разом.

⭐️Ми так добре та корисно провели разом час на другій лінійці нашого Літнього сімейного табору. Ми вдячні нашим тренерам – Ользі Демидовій, Ганні Яворській, Олені Толокновській, Оксані Сенченко. Дякуємо Вам, шановні учасники, за змістовний, цікавий час разом.

Цікаві, різноманітні та корисні воркшопи продовжуються.

Дякуємо авторам – Ірині Тепаленко, Ганні Яворській, Юлії Клименко за таку креативну підготовку та атмосферу, яку ви створюєте.

Творчі майстерні є прикрасою щорічного Літнього табору з Тразнакційного аналізу. Ми вдячні тренерерові з краси – Тетяні Питюренко, та нашому англомовному тренерові – Олександрі Гудковій. Дякуємо, що підтримуєте ці добрі традиції з року в рік.

Діяльність табору триває і зростає концентрація користі та тепла.
Дякуємо Вікторії Старченко, Ірині Тепаленко, Ганні Яворській за обрані теми та рівень їх розкриття.

Другий день 10 літнього табору з ТА почався з майстер-класів про сором, заздрість та психологічні ігри. Це було дуже пізнавально, кожному учаснику відгукнулося щось своє.

Вдячні Ірині Неході, Вікторії Катренко та Оксані Павенській за презентацію важливих тем.

2 дні діяльності табору.
Понад 100 учасників.
🌿Енергія неймовірна.

Ми живемо, розвиваємося і перемагаємо.
Дякуємо організаторам, спікерам та учасникам.
Пишаємося Вашою діяльністю та успіхом.