Колеги, вітаємо Вас і українців всієї землі з Днем Незалежності України!
Як цінно, що ми є!
Як значимо, що є Україна!
Бажаємо розквіту нашій країні і процвітання нашій нації на своїй рідній землі.

Колеги, прийміть привітання до Дня незалежності України від членів правління УАТА

💙Вікторія Старченко, президент УАТА:
Шановні члени УАТА! Раді розділити святковий настрій з кожним з вас. Сьогоднішній день, свідчить про нашу силу і об’єднання людського і професійного потенціалу нашої нації!Багато випробувань по переду, і в нас є багато потенціалу для цього! УАТА, як організація, буде і далі розділяти цінності, що пов’язані з життям , етикою, захистом , якістю і продуктивністю.

💛Валентина Захарченко:
Бажаю Вам, колеги, натхнення створювати та започатковувати хороші справи для себе, своїх рідних та своєї країни. Відкривати серця прекрасному, цінувати себе та один одного. Збагачуватися, розвиватися та любити.

💙Ольга Демидова:
Дорогі колеги вітаю вас зі святом Незалежності України💙💛 Об’єднуючись разом навколо спільних ідей щодо особистого розвитку та професійного зростання наближаємо нашу з вами Перемогу. Цінуймо життя, будуймо щирі стосунки, відкриваймо серця для обміну підтримкою, любов’ю, турботою.
Бажаю найкращого майбутнього для нашої країни та кожного з нас.

💛Вікторія Ракітіна:
Зі святом!! Сили, віри та Перемоги!!

💚Сергій Мордюшенко:
Зі Святом! Разом – ми сила! До Перемоги!

💛Зінаїда Нагорна:
Зі святом!!! Мирного неба та Перемоги !

💙Ірина Тепаленко, делегат УАТА в ЄАТА:
Колеги, зі святом незалежності нашої країни. Ми відчуваємо та розуміємо її цінність. На цьому шляху зустрічаємо випробування, злети, втрати, сум, радість і разом крокуємо до світлого майбутнього.

💛Зорина Севальнева:
Колеги, вітаю нас з річницею Незалежності. Бажаю нам всім можливості жити в нашій рідній країні і відбудовувати нове життя в незалежності і в шануванні своїх рідних українських цінностей. Бо ми того варті. 🇺🇦💪💫

💙Оксана Павенська:
Колеги вітаю нас з днем Незалежності! Вірю в щасливе майбутнє України!