Приєднуйтеся до пролонгованого курсу ТА-202 з Транзакційного Аналізу!
Ласкаво запрошуємо Вас на повноцінне навчання методу Транзакційного аналізу! Якщо Ви прагнете краще розуміти себе і світ навколо, покращити Ваші відносини з іншими людьми, сфокусуватися на Вашому внутрішньому розвитку та розкритті свого потенціалу, то цей курс для Вас.
Семінар відбудеться 22-23 вересня 2023 року. Тема: Укладення контрактів з клієнтами в терапевтичній роботі в ТА. Особливості роботи онлайн.
Курс ТА-202 розділений на чотири навчальні роки, кожен рік містить 8 навчальних семінарів, які проходитимуть протягом двох днів кожен. Ви будете вчитися 6 годин на день, з двома перервами на каву та обід.
Ви отримаєте:
Знання основних концепцій Транзакційного Аналізу, таких як життєвий сценарій, теорія психологічних ігор, моделі его-станів особистості, драматичний трикутник та інші.
Навички організації процесу консультування клієнтів в методі ТА від першої сесії до терапевтичного плану та завершення терапії, включаючи техніки консультування та діагностику клієнтів в методі ТА.
Розуміння різних терапевтичних шкіл Транзакційного Аналізу, кожна з яких має власне теоретичне підґрунтя та набір технік і концепцій.
Особливий інструментарій роботи з нормою та патологією, а також з гострими психологічними станами клієнтів.
Після кожного семінару Ви матимете сертифікат, що підтверджує кількість годин навчання та матеріали, використані на заняттях. Завершивши курс ТА-202, ви матимете можливість отримати європейську сертифікацію в методі ТА з психотерапії.
Вартість дводенного навчання (12 годин) становить 65 євро, для членів Української Асоціації Транзакційного Аналізу – 60 євро.
Курс ТА-202 буде корисним для Вас, якщо Ви:
Прагнете розпочати практику консультанта або психотерапевта.
Вже маєте практику і бажаєте опанувати метод Транзакційного аналізу.
Маєте намір використовувати ТА для кращого розуміння себе та здійснення позитивних змін у власному житті.
Ваш тренер: Ольга Демидова, психолог, психотерапевт, попередній тренер та супервізор у галузі психотерапії ПТСТА-п, член УАТА, ЄАТА
Не змарнуйте можливість приєднатися до нашої групи вже на другий навчальний рік, початок навчання – 22-23 вересня 2023 року.
Запишіться на навчання вже зараз, звертаючись до нашого менеджера: Ольга Іщук +38 095 161 2320 (Viber, Telegram)