Уже в ці вихідні 13-15 жовтня 2023 відбудеться новий модуль в групі Полтава -1!Тема цього семінару-Емоційна грамотність у Транзактному аналізі. Концепція рекета. Запрошуємо приєднатися і отримати нову інформацію і інструменти для роботи!

Проводить навчання Старченко Вікторія, психолог, психотерапевт, Сертифікований транзакційний аналітик в області психотерапії (СТА-p-EАТА), попередній тренер і супервізор в області психотерапії (PTSTA-P-EATA). Інструктор 101 курсу, член УАТА, ЄАТА
202 курс Транзакційного аналізу є офіційною навчальною програмою, затвердженою Українською Асоціацією Транзакційного Аналізу та Європейською Асоціацією Транзакційного Аналізу.
Мета програми – це підготовка спеціалістів для роботи в напрямку ТА, для сертифікації на Транзакційного Аналітика, і для особистого розвитку і самовдосконалення.
Повний курс складається з 40 семінарів умовно розділений на чотири роки навчання, по 10 навчальних семінарів в рік.
Семінари перших двох років навчання є базовими і включають в себе знайомство з основними концепціями транзактного аналізу, а також можливість їх застосування на рівні консультування.
Семінари можуть відвідувати всі, хто цікавиться психологічними процесами для професійної діяльності та особистого розвитку.
За додатковою інформацією звертайтеся за номером 8-050-3081689 Тетяна