21 лютого відбулися щорічні загальні збори Української асоціації Транзакційного аналізу. Члени УАТА разом із президентом підбили підсумки 2019 року та сформували основу для роботи у 2020.
Під час зустрічі президент Сергій Мордюшенко надав звіт про роботу та озвучив досягнення Української асоціації Транзакційного аналізу. Відзвітували також бухгалтер організації, ревізійна комісія та представник робочої групи, що працювала над новим статутом організації.

На загальних зборах було обрано президента асоціації на наступні два роки – Сергія Мордюшенко та нових членів правління, якими стали: Зінаїда Нагорна, Оксана Павенська, Анна Абаніна, Анна Яворська, Заріна Севальнева, Вікторія Ракітіна, Вікторія Старченко. Щиро вітаємо колег і зичимо натхнення. Дякуємо за Ваш вклад у розвиток ТА в Україні.

Дякуємо усім членам асоціації за Ваш час і зусилля, щоб бути присутнім на зборах. Це важливий крок до розвитку організації.

Спасибі за гостинність Кременчуцькому осередку. Дякуємо голові осередку Євгенії Старченко за турботу та увагу. Нехай це стане доброю традицією зустрічатися у різних містах нашої країни.

За кілька днів на пошту усіх членів УАТА надійде звіт секретеря загальних зборів.