Шановні колеги! Із радістю повідомляємо, що робота зі структуризації бібліотеки УАТА наближається до завершення. Наразі на сайті УАТА розміщено відкритий каталог корисних посилань. Ми зібрали посилання на більше, ніж 300 книг, статей, відео і каталогів з ТА. Наразі йде наповнення цього ресурсу. Ця бібліотека посилань також буде доступна англійською мовою для тих, хто цікавиться Транзактним Аналізом в усьому світі. 

Будь ласка, зазначте, що ми не зберігаємо ці ресурси на нашому сайті, а лише збираємо посилання на матеріали, що знаходяться в загальному доступі. Якщо ви є правовласником матеріалів і не хочете, щоб ми поширювали ці посилання, будь ласка, зв’яжіться з нами. Також, якщо ви знаєте інші корисні ресурси, будь ласка, надішліть нам листа на uatalibrary@gmail.com, щоб ми могли додати ці посилання

Також команда бібліотеки планує найближчим часом знову запустити закриту частину бібліотеки, що буде доступна лише членам УАТА. Там ви зможете знайти унікальні джерела (статті, презентації та відео), які автори подарували УАТА. Ми сподіваємося, що нова бібліотека полегшить ваш шлях професійного розвитку. 

З повагою, Команда бібліотеки УАТА