Пишаємося професійною співпрацею УАТА, ЄАТА із міською радою Черкас. Висловлюємо подяку за відкритість, щиру підтримку в організації Європейської конференції з ТА в Україні. Сприяємо й надалі розвитку Транзакційного аналізу в Україні. Наша ефективність важлива для нашої країни та громадян.

Організатори 43-ої європейської конференції з транзакційного аналізу, яка в липні 2019 року проходила в Черкасах, нагородили подяками міського голову Анатолія Бондаренка та його заступника Ігоря Волошина.

Посадовців відзначили за допомогу в проведенні заходу та сприяння у вирішенні різних підготовчих питань. Роком раніше конференція проходила в Лондоні, в 2020-ому вона збере учасників у Великій Британії.

– Ми раді приймати в Черкасах події такого масштабного рівня й всіляко підтримуємо проведення подібних заходів, – прокоментував Анатолій Бондаренко. – Поза тим, для нашого міста – це була чудова можливість культурного обміну та формування основи для розвитку психології в Черкасах.

– Ми дякуємо вам від імені президента нашої Європейської асоціації транзакційного аналізу (ЄАТА) за допомогу в організації конференції, яка була на високому рівні, – звернулася до них голова черкаського осередку Української асоціації транзакційного аналізу Ганна Яворська. – Тепер Черкаси ставлять всім у приклад. Всі учасники задоволені тим, як їх зустріли в цьому місті.