Протягом минулих місяців, коли ми всі були в курсі світових заворушень і руйнувань, викликаних Covid19 в нашому житті, країнах та компаніях, було багато повідомлень електронною поштою і в соціальних мережах щодо Всесвітньої конференції 2020 року. Кожен, хто брав участь в організації Всесвітньої конференції 2020 року, робив все можливе, щоб розібратися в багатьох проблемах, що виникли в результаті цієї незвичайної події, і це не було простим завданням. Ця заява має на меті прояснити вам, нашим членам, позицію вашої Асоціації щодо Всесвітньої конференції 2020 року.

У ці безпрецедентні часи ми колективно стикаємося з багатьма втратами, і однією з цих втрат є відсутність можливості зустрітися як міжнародне співтовариство в Бірмінгемі.

Як транзакційні аналітики, ми розуміємо, що деконструкція, можливо, навіть складніша, ніж конструювання, і це, безумовно, стосується закриття Всесвітньої конференції 2020 року.

Відповідальність за цей складний процес лежить на всіх організаційних асоціаціях – ми спільно створювали конференцію і будемо колективно демонтувати її таким чином, щоб було з шаною та повагою це шанувало до наших членів.

Після завершення термінів Всесвітньої конференції 2020 роки ми знову зв’яжемося з вами. Ми просимо всіх бути терплячими і уважними в цей час і сподіваємося, що ми – асоціації, що представлені нижче, будемо працювати разом, щоб виконати наші зобов’язання перед вами, суспільством.

Всесвітня конференція 2020 року скасовується, а не відкладається на 2023 рік. Ми шкодуємо, що ви могли отримувати суперечливі електронні листи щодо цієї позиції, які не є представниками перелічених нижче організацій.

Враховуючи розчарування та пропущену можливість Великобританії прийняти цю Всесвітню конференцію 2020 року, заява Великобританії на проведення наступної світової конференції буде розглянута вигідно.

Деякі місцеві члени первинного оргкомітету розглядають можливість проведення власної онлайн / гібридної конференції, яка повністю відокремлена від скасованого WTAC. Бажаємо їм успіху в цьому починанні.

Пітер Рудольф, президент ЄАТА
Елана Лі, президент ITAA
Діана Солтерс, колишній президент ITAA
Чітра Раві, кандидат в президенти ITAA
Анна Кріб, скарбник ЕАТА
Джон Оутс, скарбник ITAA
Рей Хупер, спільний президент FTAA
Енні Роджерс, спільний президент FTAA
Бев Гіббонс, представник UKATA
Хізер Фоулі, представник IARTA