Важливо об’єднуватися та ділитися інформацією.

Сертифікований Транзакційний аналітик у напрямі психотерапія Качур Галина провела відкриту лекцію для Національної психологічної асоціації:

«Формування та підтримка кордонів в роботі психолога он-лайн.»

Під час лекції було розглянуто особливості контракту як інструменту створення та підтримання границь, 4 умови контракту за К.Стайнером в онлайн-роботі, рівні контракту за Є.Берном в онлайн-роботі, захист клієнта в роботі он-лайн.

Дата: 08.05 16:00-20:00

Захід організовано за підтримки Української асоціації транзакційного аналізу

Відбувся перший спільний захід Української асоціації Транзакційного аналізу та Національної психологічної асоціації в рамках волонтерського руху допомоги населенню в умовах COVID-19.
Спікер від УАТА Гала Качур (СТП-п) професійно, компетентно представила актуальну тему “кордонів” в психологічній онлайн-практиці. Говорили про контракт як основний ефективний інструмент для оформлення “кордонів” онлайн-взаємодії “психолог-клієнт”, про особливості меж онлайн-терапії, специфіку терапевтичного процесу онлайн.

Дякуємо, Гала, що поділилися своїми структурованими знаннями, посиланнями на дослідження інших авторів у цьому напрямі та цінним унікальним досвідом своєї онлайн-практики!