7-8 листопада відбудеться Всеукраїнська конференція Транзакційного аналізу. Ця подія буде корисною тим, хто цікавиться психологією як клієнт, так і в професійному напрямі. На Вас чекає багато воркшопів від членів Української асоціації Транзакційного аналізу.
 
Сьогодні ми знайомимо Вас із семінаром Ганни Яворської, тренера і супервізора, сертифікованого Транзакційного аналітика в напрямі психотерапія:
«Нейропсихологія прив’язаності: як формуються довірчі стосунки».
 
1. Мене звати Ганна Яворська, я кандидат психологічних наук. Протягом 16 років я працюю сертифікованим психологом, психотерапевтом в напрямі Транзакційний аналіз. Також я є сертифікованим в Європі тренером та супервізором (ТСТА (п), навчаю спеціалістів транзакційному аналізу.
 
2. Тема мого воркшопа на Всеукраїнській конференції УАТА: «Нейропсихологія прив’язаності: як формуються довірчі стосунки».
 
3. Запропонований майстер-клас, буде корисний для всіх людей, хто цікавиться темою міцних та емоційно близьких стосунків. Довіра допомагає вирішити проблеми, що можуть виникнути в наших стосунках. У нашому тілі є багато хімічних елементів, що міцно зв’язують нас одне з одним. Моногамія – це природня та нормальна форма стосунків для людини. Емпатія – це природній процес нашого організму. Разом з тим є емоційна залежність, що виникає в наслідок негативної прив’язаності дитини до батьків. Ми поговоримо про те, як формуються довірчі стосунки в парі.
 
4. Я вирішала обрати таку тему, оскільки, на жаль, дуже багато людей вважають, що вони не можуть мати довірчі стосунки с партнером. Доволі часто вони залишаються назавжди в парі та закривають для себе можливість знайти інші міцні стосунки. Мені стало цікаво, якщо пара бажає розвинути здорову прив’язаність одне до одного, як можна допомогти їм, використовуючи Транзакційний аналіз, а також останні дослідження про особливості функціонування головного мозку. Ми поговоримо про нейрохімію та нейропсихологію кохання. Запрошую Вас на Конференцію.