На вихідних українські колеги Транзакційні аналітики відвідали вебінар психотерапевта Олессандри Пірінні (ТСТА (п) на тему: “Розлади харчування в дітей та підлітків”.
На початку вебінару Олессандра Пірінні надала корисну інформацію про те, що таке розлади харчування та як вони можуть вплинути на життя дітей та підлітків. Вона пояснила, що розлади харчування можуть мати багато причин, таких як: соціальні фактори та психологічні проблеми психосексуального розвитку, генетика, сімейній сценарій, проблеми вигодовування в дитячому віці, проблеми сепарації та інше.
Олессандра Пірінні розповіла про типи розладів харчування, такі як анорексія, булімія та вибіркове харчування. Вона надала корисні поради, як допомогти дітям та підліткам, родинам, які стикаються з цими проблемами, та як підтримувати їх у процесі лікування в Транзакційному аналізі.
Під час вебінару Олессандра Пірінні надала цікаві статистичні, медичні дані та приклади ситуацій з клієнтського життя, що робило презентацію ще більш інформативною. Крім того, тренер відповідала на питання учасників, що дозволило отримати більше конкретної інформації та порад щодо розладів харчування в клієнтській практиці.
Усе викладання було легко зрозумілим та доступним для слухачів. Ми отримали багато корисної інформації про те, як виявити та допомогти дітям та підліткам з розладами харчування. Цей вебінар був чудовою нагодою для того, щоб дізнатися більше про цю важливу тему та підвищити свою професійну кваліфікацію. Транзакційні аналітики приєднуйтеся на наш наступний вебінар 29 та 30 вересня 2023 (пятниця та субота). Тема: «Погана поведінка дітей та підлітків в школі».