Три дні тривав вебінар класика Транзакційного аналізу Річарда Ерскіна (ТСТА (п) для членів Української асоціації Транзакційного аналізу (УАТА). Темою зустрічі стала Терапія обсесії та нав’язливих фантазій клієнта.
Організатором вебінару є Сербська асоціація ТА (NATAS), безпосередньо Президент Олександрою Буберою (ТСТА (п), яка люб язно запросила до начання українських колег. Зі сторони УАТА участь колег організувала Ганна Яворська (ТСТА (п).
Вебінар Річарда Ерскіна був спрямований на поглиблення знань колег в галузі інтегративної психотерапії.
Річард Ерскін – відомий психотерапевт та тренер, автор численних публікацій та книг з Транзакційного аналізу, а також лаурет премії Еріка Берна.
Річард Ерскін показав свій глибокий рівень експертності в сфері роботи тривожних станів особистості, безпосередньо навязливості, фантазій, сорому та гордині.
Він використовував власні досвід та приклади учасників, щоб допомогти колегам зрозуміти ключові концепції та принципи, які лежать в основі цього підходу до психотерапії.
Поділився чудову формулою гомеостатичних функцій в стабілізації тривожних станів, а також 5 факторами сорому, що стримує його в клієнтові.
Наші колеги отримала підтримку від сербських колег, а також багато корисної інформації та знань, які можуть використовувати у своїй роботі з клієнтами.
Дякуємо Річарду Ерскіну за такі можливості розвиватися та отримувати актуальну інформацію.