Хто хотів би більше досліджувати себе і усвідомлювати свої внутрішні імпульси, запрошуємо на Всеукраїнську конференцію ТА 2020 року.
Саме для цієї події Заріна Севальнева, попередній тренер і супервізор Транзакційного аналізу у напрямі психотерапія підготувала воркшоп:
«Три богині сценарію – три внутрішніх сили мотивації у кожному з нас».
Більше про воркшоп ми запитали у Заріина Севальнева:
 
1. Розкажіть, будь ласка, про себе?
Мене звуть Заріна Севальнева. Я практикуючий психотерапевт, сертифікований транзактний аналітик в напрямку «Психотерапія». Проводжу індивідуальні консультації з дорослими, дітьми, підлітками, сімейними парами. Також довгий час веду терапевтичні групи та воркшопи по формуванню життєвого сценарію в ТА. Провожу навчання в транзакційному аналізі в напрямку «Психотерапія» та супервізії як ПТСТА-П.
 
2. На яку тему буде Ваш воркшоп на Всеукраїнській конференції УАТА?
Моя майстерня буде про відкриття Фаніти Інгліш теорії трьох мотиваторів, які впливають на нас несвідомо і по-різному проявляються через почуття, думки та поведінку.
«Три богині сценарію – три внутрішніх сили мотивації у кожному з нас».
У кожного з нас є улюблений мотиватор, який проявляється частіше, активується більше, ніж два інших і визначає наш характер. Цей мотиватор був обраний нами в ранньому дитинстві несвідомо і потім, в віці 4-6 років вплинув на наші рішення сценарію.
 
3. Для кого буде цікавий і корисний майстер-клас?
Для всіх бажаючих, хто хоче більше досліджувати себе і усвідомлювати свої внутрішні імпульси. В наш час невизначеності, ми можемо несвідомо підпорядковуватися одному із мотиваторів або двом і забувати про баланс, про важливість взаємодії всіх трьох мотиваторів. На майстер класі ми зустрінемося з трьома мотиваторами і через дослідження зможемо усвідомити який з мотиваторів ми не використовуємо або мало енергетизуємо.
4. Чому вирішили обрати таку тему?
 
Я люблю тему сценарію в транзакційному аналізі і вивчаю різні підходи до розгляду цієї теми. Підхід Фаніти Інгліш відрізняється від класичного підходу Еріка Берна. Вивчаючи особистість Фаніти Інгліш, я хочу передати її ідеї як розкривати силу та ресурси сценарію.